GRATIS APICS Studenten lidmaatschap


maandag 13 april 2015

APICS is een wereldwijd netwerk van supply chain en operations professionals. vLm is APICS Premier Channel Partner in Nederland en ondersteunt APICS-leden met producten, diensten en bijeenkomsten. APICS biedt studenten de mogelijkheid gebruik te maken van een gratis lidmaatschap. Meld je nu aan via vLm en krijg toegang tot het grootste netwerk van professionals wereldwijd, veel nuttige informatie voor je studie en nog veel meer.  

Wat biedt het lidmaatschap:

Je krijgt gratis online toegang tot APICS publicaties zoals:
APICS magazine 
APICS Dictionary, 14th edition (eenmalig gratis exemplaar) 
APICS Dictionary term look up
APICS research reports 
APICS Career Center white papers 
Production and Inventory Management (P&IM) Journal 
APICS Operations Management Now 
APICS Extra 
APICS e-News 
APICS Connection 

Andere lidmaatschapsvoordelen:

Korting op lesmateriaal, bijeenkomsten en certificaten
Toegang tot de APICS Supply Chain Channel, de exclusieve online APICS Community
APICS Career Center
APICS lesmaterialen inclusief toegang tot webinars

Extra voordeel voor studentleden van Jong Logistiek Nederland
vLm organiseert voor  gecombineerde vLm/APICS-leden en JLN/APICS-studentleden een aantal specifieke APICS-bijeenkomsten in Nederland. Ben je lid van JLN en APICS dan biedt het lidmaatschap toegang tot deze internationaal georiënteerde bijeenkomsten.  

Gebruik maken van het gratis APICS studentenlidmaatschap?
 

Voor studentleden van JLN
 
Ga naar https://my.vlm.nl en log in op je account. Zorg ervoor dat je profiel op orde is en alle velden volledig zijn ingevuld (m.u.v. het veld APICS-id). Meld je vervolgens aan via https://my.vlm.nl/activiteiten/1117 voor het GRATIS APICS Studenten lidmaatschap. Na aanmelding volgt spoedig een bericht van APICS met een verzoek om meer informatie en bevestiging.  
 

Voor studenten niet lid van JLN
 
Studenten die geen lid zijn van JLN, maar wel gebruik willen maken van het gratis APICS studentenlidmaatschap gaan naar https://my.vlm.nl/lidmaatschap/particulier en kunnen zich daar registreren voor een los APICS student membership. Zorg ervoor dat alle velden van aanmeldingsformulier ingevuld zijn.