vLm Partnerships: verrijking op zowel inhoud als netwerk


maandag 10 december 2018

Vereniging Logistiek Management is een zeer interessant platform voor organisaties om in te participeren voor alle schakels in de logistieke keten, waaronder ook verladers en logistiek dienstverleners. vLm organiseert jaarlijks tientallen evenementen, waaronder een uniek (prijzen-) Gala van de Logistiek en een inspirerend Logistiek Management Congres, waar logistiek en supply chain professionals elkaar treffen. Dit zijn veelal (eind)verantwoordelijken voor de operatie (site/plant), logistiek of supply chain van de organisaties waar ze actief zijn.
 
Kennis en interessante cases worden gedeeld en tegelijkertijd versterken de deelnemers en genodigden hun netwerk. Partners van vLm hebben zitting in de programmacommissie en profiteren van de optelsom van de vele contacten en kennis onder vooraanstaande verladers en logistiek dienstverleners in Nederland. Daarnaast wordt de naamsbekendheid van de organisatie vergroot en de employer brand versterkt.
 
Opties nog open voor 2019-2020
Interesse? Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Evelyn Mynott (06-52482109) of natuurlijk met uw contactpersoon bij vLm.