Logistiek Management Congres 13 juni 2018: "Technologische innovatie: jij bent aan zet!",


woensdag 28 maart 2018

Logistiek Management Congres 13 juni 2018 
Technologische innovatie: jij bent aan zet! 
Georganiseerd door vereniging Logistiek management   

Hoofdsponsor: Tempo-Team

Datum: 13 juni
Locatie: Utrecht  
 
Technologische innovaties bestormen de logistiek en supply chain. Loop jij er achteraan of juist voor uit? De combinatie van sociale en technologische innovatie kan de succesfactor zijn voor een organisatie. Innovatie is en blijft mensenwerk. Het draait om co-creatie, leiderschap en ondernemerschap. Kortom: Jij bent aan zet!

Tijdens het Logistiek Management Congres 2018 wordt onder dagvoorzitterschap van Eline van den Berg van FloraHolland, een aantal interessante cases geëtaleerd. In de Experience breaks kan je zelf ook innovaties beleven.

Lennard Buning van Ubimax en Bram Streefkerk van Exact nemen je mee in de wereld van Google Glass bij Bonfix tijdens het Logistiek Management Congres 2018. Tempo-Team houdt je up-to-date met de laatste ontwikkelingen op het gebied van sociale innovatie. Anouk Wissink, Koninklijke Vezet en Supply Chain Professional van het Jaar en Joris Keizers van Veco, Logistiek Manager van het Jaar, zullen de ins-en-outs van hun winnende projecten met ons delen. Allard Droste tenslotte, bekend van het boek "Semco in de polder" sluit dit jaar als keynote spreker het Logistiek Management Congres af. 
  
Dus mis het niet: kom naar het Logistiek Management Congres 2018 en bepaal wat jouw volgende stap zal zijn!

Datum: 13 juni 
Tijd: 12:00 - 19:00 uur
Locatie: Mereveld te Utrecht   

Deelname: 
Deelname is gratis voor leden van vLm en JLN; niet-leden betalen een deelname-fee van 150,- incl BTW. 
Kijk op https://my.vlm.nl/activiteiten/2538 voor meer informatie en aanmelden.

Nederlandse Scriptieprijs Logistiek

In de ochtend vindt de finale Nederlandse Scriptieprijs Logistiek (Bachelor en Master) plaats op dezelfde locatie. De drie bachelor finalisten en de drie master finalisten presenteren zich aan de jury en aan het publiek waarna de jury de winnaars kiest. De uitreiking van de prijzen vindt plaats tijdens het eerste deel van het Logistiek Management Congres. Voor meer info zie: https://my.vlm.nl/activiteiten/2552. Deelname is gratis.