Tafelaars gezocht voor de ‘Logistieke Tafel' Brabant/Limburg


donderdag 22 maart 2018

De Logistieke Tafel Brabant Limburg organiseert op 26 april weer een Tafelbijeenkomst om met elkaar de richting verder te bepalen voor 2018.
Na het vertrek van enkele Tafelaars is er ook ruimte voor nieuwe Tafelaars!


Tijdens een Logistieke Tafel bijeenkomst ontmoet je leeftijd- en vakgenoten die behoefte hebben aan een netwerk met meer diepgang om over bepaalde aspecten van de logistieke carrière en andere uitdagingen te sparren. De vLm Logistieke Tafels komen frequent (6-8x per jaar) tijdens een diner of borrel samen om over specifieke logistieke thema’s te praten of te luisteren naar een tafelspreker die een bepaald thema presenteert. Ook is het mogelijk om als tafel bijvoorbeeld een bedrijfsbezoek bij een van de tafelleden te organiseren of een (service) project (hands-on of het genereren van funding) op te zetten of een workshop tijdens een vLm event aan te bieden.  

Een tafel bestaat uit ongeveer 10 – 15 vLm leden, tussen de 30 en circa 40-45 jaar of tussen de 45 en 60-65 jaar, uit diverse logistieke disciplines, die op basis van leeftijd en eigen behoefte een netwerk vormen binnen een regio waarbinnen ze actief zijn (wonen/werken).

Op dit moment zijn er 2 tafels actief in de regio 010/070 en regio Brabant/Limburg.
Ook zijn er Tafels in ontwikkeling in de regio Noord/Oost en Amsterdam e.o.
 

Nieuwe Tafelaars zijn dan ook van harte welkom!
Wil je een keer vrijblijvend kennis maken, meld je dan aan en kom sfeer proeven.

Brabant/Limburg: https://my.vlm.nl/activiteiten/2551

010/070: https://my.vlm.nl/activiteiten/2530