Inschrijving Topcoaches voor Toptalent editie 11 geopend; toptalenten kunnen zich aanmelden!


donderdag 14 september 2017

Eind juni heeft vLm het stokje van Topcoaches voor Toptalent (TvT) overgenomen van evofenedex en vanaf heden kunnen potentiële toptalenten zich aanmelden voor de selectie. Topcoaches voor Toptalent is hét coaching programma voor ambitieuze vierdejaars HBO-studenten met een logistieke afstudeervariant, inmiddels hebben er 120 studenten deelgenomen aan dit mooie programma.

Jaarlijks komt een selecte groep van 10-20 studenten van verschillende Hogescholen in aanmerking voor dit traject. Kenmerkend zijn een strenge selectie, opdrachten op hoog niveau en een intensieve begeleiding door een topcoach van een gerenommeerd bedrijf (werkzaam bij het afstuderende bedrijf). De nieuwe groep talenten start in februari  2018 met afstuderen.

Van de student wordt een grote dosis aan ambitie, initiatief en flexibiliteit gevraagd want dit programma vraagt een grotere tijdinvestering dan een reguliere afstudeerstage (ca. 10 dagen inclusief selectie). Het gaat hierbij om studenten met goede resultaten, waarbij ze nog niet alle competenties hoeven te beheersen, maar van wie wel wordt verwacht dat snel te kunnen. Binnen 14 dagen kunnen ook potentiële topcoaches zich aanmelden. 

Meer informatie over het TvT-traject, inclusief filmpje, is hier te vinden. Aanmelden kan via projectmanager Jolanda Bakker van vLm, jbakker@vlm.nl.