vLm Jaarcongres goed voorbeeld van co-creatie met Tempo-Team


donderdag 7 juli 2016

In samenwerking met event-partner Tempo-Team organiseerde vLm op 15 juni haar Jaarcongres 2016 met als thema ‘Logistiek & Supply Chain Innovatievermogen’.

Tempo-Team droeg bij aan dit thema met een duo-presentatie over de mens als sluitende schakel in de logistieke keten door Anne Bruinewoud, innovator bij Randstad Holding en Jan-Paul Beukema, die als (social) marketeer met zijn 16 jaar menig directie adviseert.

Wederzijdse vindbaarheid in de toekomst
De presentatie van Bruinewoud en Beukema, met als titel ‘Innovaties op HR-tech en social marketing: hoe vinden mens en werk elkaar in de toekomst?’ ging over verkrijgbaarheid van arbeid en de wederzijdse vindbaarheid.  Bij de keuze 'Waar zetten we ons DC neer?' is dit steeds bepalender. Net als in de logistiek is ook hier een toenemende rol van big data als voorspellende waarde. Vandaar de noodzaak om met social marketing/online-tools de juiste doelgroepen op de juiste wijze adresseren via de juiste platforms zodat voor de logistiek de beste medewerker ook in de toekomst vindbaar is, zowel voor de uitzender als voor de logistieke werkgever.

Visie Tempo-Team op het Jaarcongres
Event-partner Tempo-Team investeert in het vLm Jaarcongres omdat dit podium breed wordt bezocht door alle spelers uit de logistieke keten. Tijdens dit event debatteren zij met elkaar over actuele topics. Door het, samen met vLm, neerzetten van een goed Jaarcongres beoogt Tempo-Team haar kennis en inzichten op logistiek terrein te vergroten om deze nog beter te kunnen uitdragen aan de markt met de juiste vertaalslagen naar haar klanten.

Verbinden logistieke ketens
Hierbij is het met elkaar in verbinding brengen van diverse eindverantwoordelijken in de supply chain ook belangrijk. Vandaar dat dit Jaarcongres sinds 2015 is uitgebreid met een Captainsdinner na afloop, om zo logistiek Nederland dichter bij elkaar te brengen. Tijdens deze diners zijn inmiddels al de nodige samenwerkingen binnen (verticaal) en tussen (horizontaal) logistieke ketens ontstaan.

Hebt u interesse om ook partner te worden van vLm, met een geslaagde co-creatie als resultaat? Neem dan contact op met vLm-directeur Peter van der Sterre via telefoonnummer 079-3300250.