Bezoekers geven vLm Jaarcongres een dikke 8!


maandag 4 juli 2016

vLm-leden zijn zeer te spreken over het vLm Jaarcongres dat op 15 juni jl. werd georganiseerd bij Boerderij Mereveld in Utrecht. Dat blijkt uit de resultaten van een enquête onder leden die het congres hebben bijgewoond. Zij waarderen het congres met een dikke 8! 

Vooral de keynotespeakers worden als zeer waardevol gezien. 'De sprekers waren inhoudelijk zeer interessant om naar te luisteren en droegen echt iets bij aan het programma. Hun verhalen waren met humor doorspekt en o zo waar.' Andere positieve punten zijn de netwerkmomenten en de locatie. 'Boerderij Mereveld was een goede locatie voor dit congres, goed bereikbaar en netjes verzorgd.' Ook was er voldoende gelegenheid tot netwerken. 'Een mooi moment om vakgenoten te ontmoeten en weer eens bij te praten.' Tijdens het afgelopen vLm Jaarcongres zijn diverse foto's gemaakt. Ook is er een korte sfeerimpressie op Youtube geplaatst. vLm-Voorzitter Jack van der Veen schreef een blog over het Jaarcongres waarin hij de vraag 'Hoe kunnen logistiek & supply chain professionals hun innovatievermogen verbeteren?' beantwoord.

vLm bedankt alle respondenten voor hun gegeven feedback. Ieder jaar organiseert vLm haar Jaarcongres rondom het jaarthema. Dit jaar is het thema Logistiek & Supply Chain Innovatie. Het vLm Jaarcongres 2016 werd mede mogelijk gemaakt door Tempo Team.