• 13:00 26 sep

  Wat de patiënt niet ziet in het Jeroen Bosch Ziekenhuis

  Community: JLN

  Bevoorrading in iedere branche is van groot belang. Dit is in de zorg helemaal het geval, want het voorradig zijn van bepaalde materialen kan in het ziekenhuis immers van levensbelang zijn voor haar patiënten.
 • 09:00 28 sep

  ‘Logistiek van Luchtmobiele brigade in actie'

  Community: JLN

  Bezoek vLm Zuid, Midden en JLN aan de oefening Autumn Falcon van 11 Air Assault Brigade op vrijdag 28 september 2018.
 • 12:00 13 okt

  JLN Jaarcongres 2018: 'High-Tech Logistics; Een reis door de tijd'

  • 13-10-2018 12:00 uur
  • Utrecht

  Community: JLN

  Geen zorgen, we hebben nog even. Maar op zaterdag 13 oktober 2018 is het zover: het Jaarcongres van JLN! We zijn ongelooflijk enthousiast over onze locatie. Dit jaar zijn we namelijk te gast in DeFabrique in Maarssen! Waarom deze locatie? Daarover binnenkort meer. Maar we kunnen je al wel vertellen dat we een reis door de tijd gaan maken. Hou dus de website in de gaten en volg ons op de socials.
 • 09:00 18 okt

  Selectie dag Topcoaches voor Toptalent editie 12

  Community: JLN

  Topcoaches voor Toptalent (TvT) is een uniek ontwikkelprogramma waarbij logistieke toptalenten de kans krijgen zich te ontwikkelen. Ambitieuze studenten Logistiek (4e jaars) worden streng geselecteerd op hun ambitie, kwaliteiten en persoonlijkheid. Per jaar komen gemiddeld 15 studenten van verschillende Hogescholen in aanmerking voor deelname aan dit exclusieve programma. Zelfontwikkeling staat hierbij centraal, met focus op competenties als communicatie, initiatief, resultaatgerichtheid, leiderschap, aanpassingsvermogen en impact.
 • 15:00 2 nov

  Kom alles te weten over de logistieke vastgoedwereld op ’t Klooster in Nieuwegein

  Community: JLN

  Heb je altijd al willen weten waarom distributiecentra op een bepaalde manier worden gebouwd? Waarom sommige locaties aantrekkelijker zijn dan andere? En wie deze gebouwen ontwikkelen, kopen of bezitten? JLN nodigt je uit op een reis door de logistieke vastgoedwereld met vastgoedadviseur Colliers International en vastgoedontwikkelaar Somerset Capital Partners op vrijdag 2 november 2018.