• 14:00 20 feb

  No Limits bij CTS Group!

  Community: JLN

  Zoals iedereen weet kampt de logistieke sector met capaciteitsproblemen. Steeds meer vrachtwagens zijn nodig en de loodsen zijn te klein om alles op te kunnen slaan. Daarbij is het ontzettend lastig voor logistiek dienstverleners om aan goed personeel te komen. Deze omstandigheden vragen om een efficiënte inrichting van de ruimte en processen, maar hoe doen we dit?
 • 07:00 27 feb

  Ontbijten met Royal FloraHolland

  Community: JLN

  De logistiek veranderd in rap tempo, klanten krijgen steeds meer eisen en wensen en zendingen moeten steeds sneller op locatie geleverd zijn. Om aan de klantwensen te kunnen voldoen moet ook het logistieke proces achter deze zendingen veranderen.
 • 14:00 14 mrt

  Het belang van de Supply Chain van Chemie campus Chemelot

  Community: JLN

  De Chemelot site is een chemisch industrieterrein in het Zuiden van Nederland waar meer dan 100 bedrijven en organisaties actief zijn. De grote bedrijven en de groeiende Brightlands Chemelot Campus werken alle samen in het stakeholderteam Chemelot 2025.
 • 13:45 15 mrt

  Rondje van de Zaak bij Coolblue (alleen voor leden!) Let op: er is een wachtlijst

  Community: JLN

  Rondje van de Zaak bij Coolblue. Aangezien de deelnemerslijst erg snel vol was, wordt er een wachtlijst opgesteld. Dit houdt in dat als er iemand toch verhinderd is om deel te nemen, de eerstvolgende op de wachtlijst aanspraak maakt om mee te gaan. Op de wachtlijst kunnen maximaal 10 personen staan. Wil je op de wachtlijst komen? Neem dan contact op per mail via west@jonglogistiek.nl of telefonisch via 0612588194.
 • 13:30 22 mrt

  Ontdek de Japanse logistiek bij Kikkoman

  Community: JLN

  Ga mee naar Kikkoman Foods Europe. Op 22 maart brengt JLN Noord een bezoek aan Kikkoman Foods Europe. Het bedrijf is wereldberoemd door de sojasaus die in grote en kleine winkels te verkrijgen is en bij vrijwel elk sushirestaurant op tafel staat. Natuurlijk mogen alle andere sauzen van Kikkoman niet vergeten worden. Ben jij ook zo benieuwd welke logistieke processen er nodig zijn bij dit wereldberoemde bedrijf? Meld je dan snel aan!