• 12:00 7 okt

  Jong Logistiek Nederland presenteert het jaarcongres van 2017: STEPPING OUT THE LOGISTIC BOX

  Community: JLN

  Jong Logistiek Nederland organiseert het jaarcongres 2017: STEPPING OUT THE LOGISTICS BOX met als thema: Out of the box concepten binnen de logistieke sector. Doorbreek jouw normale patronen, ben creatief, ben een jonge logistieke professional anno 2017! Bezoek het logistieke congres dat jij als young professional in de meest uitdagende sector niet mag/kan missen! De logistieke sector verlangt al lang niet meer het binnen kaders denken. De wereldeconomie verwacht dat men steeds effectiever en efficiënter te werk gaat. Binnen de huidige kaders denken, levert geen voorsprong meer op. Ben creatief, en denk out of the box. Dit is wat centraal staat op het Jaarcongres van Jong Logistiek Nederland van 2017, genaamd: “Stepping out the logistics box!”
 • 18:00 12 okt

  Save the date! Logistieke Tafel - speciaal event toegankelijk voor vaste tafelaars en geïnteresseerden in de tafels

  Community: JLN

  Ben jij Logistiek of Supply Chain Professional tussen de 30 en circa 40-45 jaar oud of tussen de 45 en 60-65 jaar oud? Lijkt het je interessant en gezellig om met vakgenoten uit jouw regio te sparren over wat jou dagelijks bezighoudt in de logistiek? Schrijf je dan nu in voor het gezamenlijke Logistieke Tafel - event voor alle tafelaars op 12 oktober!
 • 09:00 18 okt

  Selectie dag Topcoaches voor Toptalent editie 11

  Community: JLN

  Topcoaches voor Toptalent is hét coaching programma voor ambitieuze vierdejaars HBO-studenten met een logistieke afstudeervariant. Jaarlijks komt een selecte groep van 10-20 studenten van verschillende Hogescholen in aanmerking voor het programma.
 • 15:00 19 okt

  Bedrijfsbezoek Primark – Save the date!

  Community: JLN

  Op donderdag 19 oktober brengt JLN een bezoek aan nieuwe distributiecentrum van Primark in Roosendaal.
 • 12:30 9 nov

  Serious gaming congres

  Community: JLN

  Zet 9 november vast in uw agenda! TKI Dinalog, NHTV, TNO en JLN organiseren het eerste serious gaming congres voor de logistiek.
 • 12:00 10 nov

  Bedrijfsbezoek Ceva Logistics – Save the date!

  Community: JLN

  Op vrijdag 10 november organiseert JLN een bedrijfsbezoek bij Ceva logistics. Meld je alvast aan om zeker te zijn van een plekje want er zijn maar beperkte aantal plaatsen beschikbaar! Meer informatie wordt binnenkort bekend gemaakt.
 • 14:00 23 nov

  Sparren met vakgenoten? Kom naar de ‘Logistieke Tafel’ bijeenkomst Brabant/Limburg over chemie warehousing op de Maasvlakte

  Community: JLN

  Ben jij Logistiek of Supply Chain Professional tussen de 30 en circa 40-45 jaar oud of tussen de 45 en 60-65 jaar oud? Lijkt het je interessant en gezellig om met vakgenoten uit jouw regio te sparren over wat jou dagelijks bezighoudt in de logistiek? Schrijf je dan nu in voor de bijeenkomst ‘Logistieke Tafel Brabant/Limburg op 23 november!
 • 16:00 27 nov

  Sparren met vakgenoten? Kom naar het ‘Logistieke Tafel’ 010/070 Grand Finale diner!

  Community: JLN

  Ben jij Logistiek of Supply Chain Professional tussen de 30 en circa 40-45 jaar oud of tussen de 45 en 60-65 jaar oud? Lijkt het je interessant en gezellig om met vakgenoten uit jouw regio te sparren over wat jou dagelijks bezighoudt in de logistiek? Schrijf je dan nu in voor het Grand Finale diner van ‘Logistieke Tafel' 010/070 op 27 november!
 • 14:00 1 dec

  Bedrijfsbezoek Raab Karcher – Save the date!

  Community: JLN

  Op donderdag 21 september brengt JLN een bezoek aan het innovatief Lean distributiecentrum van Raab Karcher in Roosendaal.
 • 12:00 18 dec

  Save the Date! Company visit DAF

  Community: JLN

  On Monday 18 December JLN is organizing a company visit to DAF Eindhoven. Register now to make sure you can join us as there is only a limited number of places available! Exact times for 18 December and the program will be announced soon.