Competentiegerichte examinering

De ELA-standaarden reflecteren de eisen die aan de competenties van Logistieke Professionals in Europa gesteld worden. De logistieke competenties maken de verwachtingen die men mag hebben over de prestaties in een logistieke functie concreet. De competenties zijn ontwikkeld in samenwerking met en met instemming van, de logistieke bedrijfstak. De standaarden zijn resultaatgericht en vormen de basis van de examinering. Zie ook www.ela-certificate.nl

Door op “meer informatie” te klikken achter het examen dat je wil doen, kom je op de pagina waar je je kunt aanmelden (groen blok in kolom, rechts op de bladzijde). Vanaf hier wijst de weg vanzelf.

Mocht je een examen willen verzetten, neem dan contact op met Willemien Kosten: wkosten@vlm.nl of bel naar 079 3300 255. tot 24 uur van te voren kan dit kosteloos gebeuren. Anders worden de examenkosten in rekening gebracht.

De betaling moet bij inschrijving worden voldaan. Je kunt betalen via iDeal. Ook is het mogelijk een factuur naar je bedrijf te laten sturen. Volg daarvoor de instructie. Het examengeld moet vóór de examendatum zijn voldaan.

ECBL Examens, EJ- en ESLog

ECBL examenactiviteiten per 1 januari 2018 overgenomen door DCBL-ELA

SLE Examens

vLm heeft de stichting Logistieke examens (sLe) in 1999 opgericht om als onafhankelijk exameninstituut in Nederland de examens af te nemen voor European Master Logistician (EMLog), European Senior Logistician (ESLog) en European Junior Logistician (EJLog). De sLe is het exameninstituut dat in Nederland gerechtigd is deze examens volgens de ELA-normen af te nemen.

ELA