Een kijkje in de keuken bij de Logistiek Manager van het Jaar 2019

Op donderdag 14 november a.s. organiseert vLm Community Regio Zuid een bedrijfsbezoek aan het Europese Distributie Centrum van Hollister in Oud Gastel (NB).

Hollister is een onafhankelijk bedrijf dat medische hulpmiddelen en diensten ontwikkelt, fabriceert en op de markt brengt, en eigendom is van de werknemers. We leveren geavanceerde medische hulpmiddelen voor stomazorg, waaronder de twee sterke internationale merken Hollister Stoma en Dansac Stoma, en voor Hollister continentiezorg en intensieve zorg. We bieden ook vernieuwende zorgprogramma's, evenals voorlichtingsmaterialen voor patiënten en opleidingsmaterialen voor professionele zorgverleners. Hollister is al meer dan 95 jaar leverancier van medische hulpmiddelen en services aan zowel professionele zorgverleners als patiënten — en maakt een verschil in het leven van mensen over de gehele wereld.  

Vanuit het 30.000M2 EDC in Oud Gastel distribueert Hollister haar producten voor de Europese markt. Een team van ruim 100 medewerkers zorgt dat dagelijkse alle orders met “attention to detail” verstuurd worden. Verantwoordelijk voor deze operatie is Job Sonke, die in 2019 werd uitgeroepen tot Logistiek Manager van het Jaar.
 

Hollister nodigt u uit om het nieuwe EDC te bezoeken en na afloop van het bezoek te discussiëren over de uitdaging van groei en de noodzaak tot standaardisatie om die groei te ondersteunen.

Agenda

14:45    Ontvangst
15:00    Presentatie
15:30    Rondleiding
16:15    Discussie
16.45    Borrel
17:30    Einde

Graag tot ziens op 14 november bij Hollister!

Kosten

0,00 voor niet leden
0,00 voor leden

Gesloten

Contact

Maarten Roodenburg
MRodenburg@ret.nl

Locatie

Hollister
https://www.hollister.com/

Boekerman 2
4751 XK Oud Gastel