vLm Community E-Commerce Logistiek bezoekt distributiecentrum Kramp

Kramp is een moderne technische groothandel in agrarische onderdelen en accessoires. Het bedrijf is Europees marktleider en koploper in B2B e-commerce. Kramp breidde in 2018 het magazijn in Varsseveld uit met de nieuwste 2D OSR shuttle van Knapp waarmee 2.000 picks per uur mogelijk zijn. Het magazijn in Varsseveld is onderdeel van een Europees netwerk van tien magazijnen. In 2018 implementeerde Kramp het distributed order management system (DOMS) van Manhattan Associates dat de centrale regie voert over de voorraden. Het systeem kanaliseert orders van diverse webshops van Kramp over de Europese magazijnvoorraden en berekent levertijden in real-time (available to promise) zodat klanten direct weten wanneer ze hun spullen kunnen verwachten.  

Wil jij eens een kijkje nemen achter de schermen van Kramp? Wil je kennismaken met de logistieke visie van deze trendsetter in B2B e-commerce? Ben je benieuwd hoe Kramp de geleidelijke transitie bewerkstelligt van traditionele verkoop naar e-commerce? Meld je dan aan voor dit bedrijfsbezoek!

De vLm e-Commerce community is dinsdag 16 april 2019 te gast bij Kramp in Varsseveld. Jan Frans Berends, Director Logistics, zal een toelichting geven op de supply chain van Kramp en de stappen die in de loop der jaren gezet zijn. Hierna krijgen we in groepen een rondleiding door het magazijn en kunnen we de OSR shuttle bekijken. Na de rondgang is er ruimte voor discussie en vragen en om 16.00 uur sluiten we af met een drankje.

Agenda

13.15 uur: inloop en ontvangst
13.30 uur: presentatie Kramp
14.15 uur: rondleiding magazijn
15.30 uur: discussie
16.00 uur: netwerkborrel
16.45 uur: afsluiting

Extra informatie

Kramp kan maximaal 50 bezoekers ontvangen tijdens dit bedrijfsbezoek. Daarom wordt er gebruik gemaakt van een wachtlijst. Plaats 51 tot en met 60 zijn wachtlijstplaatsen. Diegenen die op deze plaatsen zijn ingeschreven ontvangen een paar dagen van te voren bericht of ze wel of niet mee kunnen.    

Kosten

0,00 voor niet leden
0,00 voor leden

Gesloten

Contact

Jeroen van den Berg
jeroen@jvdbconsulting.com

Locatie

Kramp
http://www.kramp.com/

Breukelaarweg 33
7051 DW Varsseveld