Logistieke Tafel Oost aansluitend aan bijeenkomst

Ben jij Logistiek of Supply Chain Professional en lijkt het je interessant om met leeftijd- en vakgenoten uit jouw regio te sparren over wat jou dagelijks bezighoudt in de logistiek? Schrijf je dan in voor de Logistieke Tafel!

Tijdens een Logistieke Tafel bijeenkomst ontmoet je leeftijd- en vakgenoten die behoefte hebben aan een netwerk met meer diepgang om over bepaalde aspecten van de logistieke carrière en andere uitdagingen te sparren. Kijk in de agenda voor de eerstvolgende bijeenkomsten in jouw regio.

De insteek van deze open inloop tafel is om informeel na te praten over de bijeenkomst en daarnaast kennis te maken met de tafelaars.
Er is volop gelegenheid om te netwerken en meer te leren over de activiteiten van de tafel onder het genot van een hapje en een drankje.  

Agenda

Meer informatie over Logistiek Tafels, zie https://vlm.nl/vlm-logistieke-tafels/

De Tafel Oost organiseert deze tafelbijeenkomst aansluitend op de bijeenkomst 
'Werken met Robotics in de Logistiek' in Hengelo. Extra informatie

De insteek van deze open inloop tafel is om informeel na te praten over de bijeenkomst en daarnaast kennis te maken met de tafelaars. Er is volop gelegenheid om te netwerken en meer te leren over de activiteiten van de tafel onder het genot van een hapje en een drankje.  

Kosten

0,00 voor niet leden
0,00 voor leden

Gesloten

Contact

Sebastian Piest
j.p.s.piest@gmail.com
06 – 46 33 79 91

Locatie

Grand-Café De Twee Wezen
Burg. Jansenplein 23 24
7550 BG Hengelo