Hét vLm Logistiek Management Congres 2019: ‘Smart Tech, Human Touch’

Logistiek Management Congres 19 juni 2019
‘Smart Tech, Human Touch’
Georganiseerd door vereniging Logistiek management   

Hoofdsponsor: Tempo-Team

‘Smart Tech, Human Touch’ Versterken van de supply chain met smart technology en common sense
Het is niet de vraag óf nieuwe technologieën iets voor jou gaan betekenen, maar wanneer!? Hoe kan jij smart technologie, data en creativiteit optimaal inzetten en samen laten werken met jouw omgeving? Vanuit Hét Logistiek Management Congres raak je geïnspireerd en geïnformeerd over concrete toepassingen waarmee jij morgen kan starten.
   

De mate van voorspelbaarheid is bepalend voor het vermogen van een supply chain. Zonder arbeid is er geen beweging en arbeidsinzet is schaars. Te weinig ervan vertraagt en teveel verspilt. Daarom is de impact van optimale forecasting met lagere foutmarges zo groot. Technologie en voorspellende data helpen ons, maar dat alleen is niet genoeg. Interpretatie, anticipatie en gevoel beïnvloeden onze keuzes. Smart tech en human touch moeten samen het verschil maken.   

Tijdens Het Logistiek Management Congres 2019 zoomen we in op een aantal nieuwe technologieën, laten we zien hoe je ze kan toepassen in jouw organisatie, hoe Artificial Intelligence (AI) de interactie tussen mens en technologie zal veranderen en humaniseren.   


Nieuwsgierig?
 
Haal meer uit je brein en kom op 19 juni naar het Logistiek Management Congres 2019. Met interessante sprekers en cases uit de praktijk (Kien Logistics Management, Coolblue, Hollister, Tempo-Team en Cycloon) en een mooie balans tussen interactie en inhoudelijke kennis.   

Keynote Christian Kromme
 
Christian Kromme is futurist, spreker en auteur van het bestseller boek Humanification. Hij geeft inspirerende keynotes over de impact van technologische ontwikkelingen op organisaties en de samenleving. De rol van Kunstmatige Intelligentie op de mensheid, samenleving en bedrijven staan in zijn keynote centraal. Jij weet straks hoe jij Kunstmatige Intelligentie kan toepassen in jouw organisatie, waarbij de mensen in jouw organisatie centraal staan. 

Experience Plein

Tijdens de congrespauzes kan je op het Experience Plein enkele technische innovaties bekijken en beleven met bijdragen van 
Roldo Rent, TKI DINALOG, Robomotive, LogisticWorkx, CycloMedia en StockSpots.  

Meld je aan! 
Logistiek Management Congres 2019: "Smart Tech, Human Touch’
Datum: 19 juni 
Locatie: Mereveld te Utrecht   


Agenda

12:00 uur  Ontvangst met lunch 
13:00 uur  Opening congres blok 1 door dagvoorzitter met o.a.

-          Presentatie AI, Michiel Brokke, Kien Logistics Management en Sebastian Piest, TU Twente
-          Tech Talks
14:15 uur  Break 
15:00 uur  Congres blok 2 met o.a.

-          Presentatie "A.I. laten landen op de werkvloer", door Martin Dijkink en Michael Heemskerk, Tempo-Team Data & Analytics
-          Tech Talks  
16:15 uur  Break                                                                                                                                    
16:45 uur  Congres blok 3 met o.a.
  
-          Panel discussie ‘Smart Tech & Human Touch in de logistieke praktijk” o.l.v. prof.dr. Jos van Hillegersberg, met o.a. Job Sonke, Hollister, Nick Vreeswijk, Cycloon, Sebastian Piest, Universiteit Twente, Joris Keizers, Veco Precision, Dennis Vegter, Stenden Hogeschool.
-          Keynote Christian Kromme “Go digital; stay human”
18:00 uur   Afsluiting en borrel 
19:00 uur   Einde
 


Workshops Smart Technology in de ochtend

Voor geïnteresseerden vinden in de ochtend, voorafgaand aan het congres, twee workshops plaats op de congreslocatie rondom nieuwe technologieën.   

Workshop Artificial Intelligence in Logistiek door Sebastian Piest, Universiteit Twente 
De sessie begint met een introductie van AI, voorbeelden en toepassingen in de logistiek en inzichten uit het promotieonderzoek naar AI in de logistiek. Vervolgens gaan we in verschillende groepen met elkaar in gesprek en brainstormen over AI in de logistiek. Na een wrap-up ga je zelf aan de slag met een AI canvas.  Meld je aan via:  https://my.vlm.nl/activiteiten/2647

Workshop Proces Mining door Joris Keizers, Veco Precision en LMvhJ 2018
Tijdens deze sessie ga je zelf aan de slag met Proces Mining a.d.h.v. een love dataset. Neem je eigen laptop mee en ervaarzelf hoe toegankelijk proces mining is. Aan het eind van de sessie ben je in staat een plan te maken om met proces mining aan de slag te gaan!  Meld je aan via: https://my.vlm.nl/activiteiten/2635 Er zijn nog maar enkele plaatsen beschikbaar.

Let op: voor de workshops geldt dat het aantal plaatsen beperkt is, dus meld je snel aan. Vol = vol!


Extra informatie

Deelname
  • Deelname is gratis voor leden van vLm en JLN; niet-leden betalen een deelname-fee van 150,- incl. BTW.
  • Voor bedrijven die met meerdere mensen willen komen bestaan kortingsmogelijkheden. Neem contact op met vLm via info@vlm.nl o.v.v. “Bedrijfsaanbieding Logistiek Management Congres 2019” en we nemen z.s.m. contact met je op voor een passend aanbod.
Introducees
Leden van vLm mogen gratis een introducé meenemen. Mail naam en mailadres van jezelf en je introducé naar info@vlm.nl o.v.v. “Ledenactie Logistiek Management Congres 2019” en we maken de congresregistratie voor je in orde.


Kosten

150,00 voor niet leden
0,00 voor leden

(inc. 21% btw)

CM/PE punten

3

Gesloten

Contact

Evelyn Mynott
emynott@vlm.nl
079-3300252

Locatie

Mereveld
https://mereveld.nl/

Mereveldseweg 9
3585 LH Utrecht