Logistiek Management Congres 2018

Logistiek Management Congres 13 juni 2018
Technologische innovatie: jij bent aan zet!
Georganiseerd door vereniging Logistiek management  

Hoofdsponsor:
Tempo-Team


Technologische innovaties bestormen de logistiek en supply chain. Loop jij er achteraan of juist voor uit? De combinatie van sociale en technologische innovatie kan de succesfactor zijn voor een organisatie. Innovatie is en blijft mensenwerk. Het draait om co-creatie, leiderschap en ondernemerschap. Kortom: Jij bent aan zet!

Op woensdagmiddag 13 juni brengen we je op de hoogte van de laatste innovaties zowel op technologisch als op sociaal gebied. Ook kun je een aantal innovaties zelf beleven op het Experience Plein waar je tevens in gesprek kunt gaan over o.a. sociale innovaties met de winnaars van diverse Logistieke- en Supply Chain Prijzen.

Technologische ontwikkelingen vragen om nieuwe organisaties en verdienmodellen. Technologische vernieuwing wordt vaak niet geaccepteerd als er geen aandacht voor de sociale dimensie ervan is. Er zijn aanwijzingen dat succes en/of de arbeidsproductiviteit van bedrijven voor een klein deel wordt bepaald door R&D-investeringen en voor het overgrote deel door factoren op het gebied van mens en organisatie. Meer flexibele vormen van management en grotere participatie van uiteenlopende betrokkenen zijn gewenst. Hoe kun jij technische innovaties toepassen en beter reageren op veranderingen in de omgeving?

Keynote en andere sprekers
Er wordt onder dagvoorzitterschap van Eline van den Berg van Royal FloraHolland, een aantal interessante cases geëtaleerd. 
  • Lennard Buning van Ubimax en Bram Streefkerk van Exact nemen je mee in de wereld van Google Glass bij Bonfix.
  • Aad van der Werf, arbeidsmarktspecialist Technologische Innovatie bij Tempo-Team, neemt je mee in de inzichten en trends op de arbeidsmarkt en de kansen die het je kan bieden door anders hier naar te kijken. 
  • Anouk Wissink, Koninklijke Vezet en Supply Chain Professional van het Jaar en Joris Keizers van Veco, Logistiek Manager van het Jaar, zullen de in's en out's van hun winnende projecten met ons delen. 
  • Allard Droste tenslotte, bekend van het boek "Semco in de polder" sluit dit jaar als keynote spreker het Logistiek Management Congres af. 

Meet the Experts tijdens de Experience breaks
In de Experience breaks kan je zelf ook innovaties beleven. Verschillende partijen met een technologische of sociale innovatie presenteren zich, waaronder Google Glass (via Exact /Ubimax, LeadInfo, TKI Dinalog). Daarnaast is het mogelijk de experts of het gebied van technologische en sociale innovatie te spreken in een 1-op-1 meeting tijdens de Experience breaks. Deze experts (sprekers, winnaars en andere betrokkenen) zijn herkenbaar aanwezig in de Experts Lounge op het congres met een herkenbaar thema.
 
Ken je, of heb je zelf een technologische of sociale innovatie die niet mag ontbreken tijdens de Experience en die je graag onder de aandacht wil brengen via beleving, ervaring of beeldpresentatie? Laat het ons weten en stuur een mail naar info@vlm.nl o.v.v. “Experience Logistiek Management Congres 2018”.
Dus mis het niet: kom naar het Logistiek Management Congres 2018 en bepaal wat jouw volgende stap zal zijn!

Stellingen
Tijdens het Logistiek Management Congres zal op verrassende wijze een aantal relevante stellingen rondom, of voortvloeiend uit, het congresthema worden behandeld in interactie met de congresdeelnemers. Te denken valt aan: “Sociale innovatie is belangrijker dan technologische innovatie”, “Biedt Google-Glass nu echt toegevoegde waarde in logistieke toepassingen?” “Hoe innoveer je met data”, etc.
 
Heb je zelf een interessante stelling in te brengen op het gebied van technologische en/of sociale innovatie? Meld dit dan op info@vlm.nl o.v.v. “Stelling Logistiek Management Congres 2018” en wie weet komt jouw stelling tijdens het congres aan bod!

Meld je aan! 
Logistiek Management Congres 2018: "Technologische Innovatie: Jij bent aan zet!"
Datum: 13 juni 
Locatie: Mereveld te Utrecht   

Deelname
  • Deelname is gratis voor leden van vLm en JLN; niet-leden betalen een deelname-fee van 150,- incl. BTW.
  • Voor bedrijven die met meerdere mensen willen komen bestaan kortingsmogelijkheden. Neem contact op met vLm via info@vlm.nl o.v.v. “Bedrijfsaanbieding Logistiek Management Congres 2018” en we nemen z.s.m. contact met je op voor een passend aanbod.
  • Leden van vLm mogen gratis een introducée meenemen. Mail naam en mailadres van jezelf en je introducée naar info@vlm.nl o.v.v. “Ledenactie Logistiek Management Congres 2018” en we maken de congresregistratie voor je in orde.  .

Agenda

12:00 uur   Ontvangst met lunch 
13:00 uur   Opening door dagvoorzitter Eline van den Berg, Royal FloraHolland
13:00 uur   Plenair programma met o.a. Lennard Buning, Ubimax en Bram Streefkerk, Exact over Google Glass bij Bonfix
14:00 uur   Bekendmaking winnaars Nederlandse Scriptieprijs Logistiek
14:15 uur   Break 
15:00 uur   Plenair programma met Aad van der Werf, arbeidsmarktspecialist bij Tempo-Team, over Sociale Innovatie
15:45 uur   Anouk Wissink, Koninklijke Vezet/Supply Chain Professional vh Jaar en Joris Keizers, Veco/Logistiek Manager vh Jaar
16:15 uur   Break                                                                                                                                    
17:00 uur   Keynote Allard Droste
18:00 uur   Afsluiting en borrel 
19:00 uur   Einde 

Extra informatie


Nederlandse Scriptieprijs Logistiek 
In de ochtend vindt de finale Nederlandse Scriptieprijs Logistiek (Bachelor en Master) plaats op dezelfde locatie. De drie bachelor finalisten en de vier master finalisten presenteren zich aan de jury en aan het publiek waarna de jury de winnaars kiest. De uitreiking van de prijzen vindt plaats tijdens het eerste deel van het Logistiek Management Congres. 
Voor meer info zie: https://my.vlm.nl/activiteiten/2552. Deelname is gratis.

Kosten

150,00 voor niet leden
0,00 voor leden

CM/PE punten

4

Gesloten

Contact

Evelyn Mynott
emynott@vlm.nl
079-3300250

Locatie

Boerderij Mereveld
http://www.mereveld.nl/

Mereveldseweg 9
3585 LH Utrecht