• 15:00 31 aug

  Sparren met vakgenoten? Kom naar de ‘Logistieke Tafel’ BBQ-bijeenkomst Brabant/Limburg bij Synple in Breda

  Community: VLM

  Ben jij Logistiek of Supply Chain Professional tussen de 30 en circa 40-45 jaar oud? Lijkt het je interessant en gezellig om met vakgenoten uit jouw regio te sparren over wat jou dagelijks bezighoudt in de logistiek? Schrijf je dan nu in voor de BBQ-bijeenkomst ‘Logistieke Tafel Brabant/Limburg op 31 augustus!
 • 12:00 1 sep

  Start derde seizoen Mentorshipprogramma

  Community: VLM

  Het hebben van een mentor of een mentee kan veel voor je carrière betekenen. Of je nu net bent begonnen aan je eerste baan of een ervaren directeur bent, een mentor/mentee koppel vormen kun je op ieder moment in je carrière.
 • 12:00 12 sep

  E-fulfilment Academy start 12 september!

  • 12-9-2017 12:00 uur
  • Rotterdam

  Community: Externe vLm partner

  Alles voor de professional die niets wil missen in e-commerce en logistiek! In het cursusprogramma van deze post-HBO e-fulfilment opleiding ga je gedetailleerd in op de verschillende e-fulfilment processen en hun samenhang. Zowel theorie als praktijk (in cases en voorbeelden) komen uitgebreid aan bod. De E-fulfilment Academy is e-Academy learning partner!
 • 14:30 14 sep

  'Ontwikkelingen in Online Retail Logistiek'

  Community: VLM

  Op donderdag 14 september 2017 organiseren de vLm Communities Regio Zuid, West en e-Commerce een bezoek aan het eDC van Blokker in Gouda. Het thema zal zijn ‘Ontwikkelingen in Online Retail Logistiek’.
 • 14:00 21 sep

  Bezoek Picnic: Best practices in online food

  Community: E-commerce

  Picnic is een snelgroeiende onderneming op de online food markt. De websuper startte in 2015 in Amersfoort en is inmiddels uitgegroeid naar meerdere steden in Nederland. Met een innovatief distributiemodel is de websuper in staat om boodschappen gratis thuis af te leveren. De zelfontwikkelde IT-systemen spelen hierin een centrale rol. Wil jij eens een kijkje nemen achter de schermen van Picnic?
 • 15:30 28 sep

  Sociale Innovatie in de praktijk

  Community: VLM

  Op donderdag 28 september organiseert de vLm-community Sociale Innovatie in samenwerking met De Winter Logistics de bijeenkomst 'Sociale Innovatie in de praktijk'. Meld je snel aan om zeker te zijn van deelname.
 • 15:00 3 okt

  KLM Cargo – sorteert op innovatieve wijze

  Community: Regio Midden

  De vLm leden worden op dinsdag 3 oktober uitgenodigd bij KLM Cargo om te zien op welke wijze het nieuwe sorteercentrum is gerealiseerd. Tijdens het bezoek zal na de ontvangst het project door KLM Cargo worden toegelicht en zullen wij een rondleiding krijgen in het nieuwe geautomatiseerde sorteercentrum. Na de rondleiding is er gelegenheid tot stellen van vragen en sluiten wij af met een borrel.
 • 16:00 12 okt

  Save the date! Logistieke Tafel - speciaal event alleen toegankelijk voor vaste tafelaars

  Community: VLM

  Ben jij Logistiek of Supply Chain Professional tussen de 30 en circa 40-45 jaar oud? Lijkt het je interessant en gezellig om met vakgenoten uit jouw regio te sparren over wat jou dagelijks bezighoudt in de logistiek? Schrijf je dan nu in voor het gezamenlijke Logistieke Tafel - event voor alle tafelaars op 12 oktober!
 • 14:00 23 nov

  Sparren met vakgenoten? Kom naar de ‘Logistieke Tafel’ bijeenkomst Brabant/Limburg over chemie warehousing op de Maasvlakte

  Community: VLM

  Ben jij Logistiek of Supply Chain Professional tussen de 30 en circa 40-45 jaar oud? Lijkt het je interessant en gezellig om met vakgenoten uit jouw regio te sparren over wat jou dagelijks bezighoudt in de logistiek? Schrijf je dan nu in voor de bijeenkomst ‘Logistieke Tafel Brabant/Limburg op 23 november!
 • 16:00 27 nov

  Sparren met vakgenoten? Kom naar het ‘Logistieke Tafel’ 010/070 Grand Finale diner!

  Community: VLM

  Ben jij Logistiek of Supply Chain Professional tussen de 30 en circa 40-45 jaar oud? Lijkt het je interessant en gezellig om met vakgenoten uit jouw regio te sparren over wat jou dagelijks bezighoudt in de logistiek? Schrijf je dan nu in voor het Grand Finale diner van ‘Logistieke Tafel' 010/070 op 27 november!