• 16:30 31 mei

  vLm Algemene Ledenvergadering

  Community: VLM

  Graag nodigen wij je uit voor de Algemene Ledenvergadering die plaatsvindt op woensdag 31 mei a.s.
 • 14:00 1 jun

  vLm bezoekt Thales Group Hengelo

  Community: Regio Oost

  We gaan op bedrijfsbezoek bij een innovatief bedrijf in de high-tech industrie met een uniek productenpakket in Nederland: Thales, producent van radarsystemen. Thales Hengelo maakt deel uit van de Thales Group.
 • 15:30 7 jun

  Sparren met vakgenoten? Kom naar de ‘Logistieke Tafel’ bijeenkomst Brabant/Limburg bij DHL Bonn en UPS

  Community: VLM

  Ben jij Logistiek of Supply Chain Professional tussen de 30 en circa 40-45 jaar oud? Lijkt het je interessant en gezellig om met vakgenoten uit jouw regio te sparren over wat jou dagelijks bezighoudt in de logistiek? Schrijf je dan nu in voor de bijeenkomst ‘Logistieke Tafel' Brabant/Limburg op 7 juni bij DHL Bonn en UPS!
 • 16:00 12 jun

  Sparren met vakgenoten? Kom naar de ‘Logistieke Tafel’ bijeenkomst 010/070 bij Hollander Barendrecht

  Community: VLM

  Ben jij Logistiek of Supply Chain Professional tussen de 30 en circa 40-45 jaar oud? Lijkt het je interessant en gezellig om met vakgenoten uit jouw regio te sparren over wat jou dagelijks bezighoudt in de logistiek? Schrijf je dan nu in voor de bijeenkomst ‘Logistieke Tafel' 010/070 op 12 juni bij Hollander Barendrecht!
 • 15:45 20 jun

  Disruptive change en de ontwrichtende gevolgen voor de supply chain van Philips Lighting

  Community: Regio Zuid

  vLm Community Regio Zuid bezoekt Philips Lighting op 20 juni aanstaande. Geïnteresseerd? Schrijf je dan nu in.
 • 09:00 28 jun

  vLm Jaarcongres; 'Waardecreatie in keten; verbinden van kennis(sen) in logistieke netwerken'

  Community: VLM

  Ook dit jaar organiseert vLm weer een spetterend jaarcongres en wel op 28 juni in de Kromhoutkazerne in Utrecht. Het thema voor dit jaar is 'Waardecreatie in de keten; verbinden van kennis(sen) in logistieke netwerken.' Diverse sprekers waaronder keynote Paul Smit en zullen hun visie op dit onderwerp geven en ons meenemen in de wereld van het netwerken.
 • 16:00 11 jul

  Sparren met vakgenoten? Kom naar de ‘Logistieke Tafel’ 010/070 barbecue in de regio Den Haag

  Community: VLM

  Ben jij Logistiek of Supply Chain Professional tussen de 30 en circa 40-45 jaar oud? Lijkt het je interessant en gezellig om met vakgenoten uit jouw regio te sparren over wat jou dagelijks bezighoudt in de logistiek? Schrijf je dan nu in voor de barbecue van ‘Logistieke Tafel' 010/070 op 7 juli!
 • 15:00 31 aug

  Sparren met vakgenoten? Kom naar de ‘Logistieke Tafel’ BBQ-bijeenkomst Brabant/Limburg bij Symple in Breda

  Community: VLM

  Ben jij Logistiek of Supply Chain Professional tussen de 30 en circa 40-45 jaar oud? Lijkt het je interessant en gezellig om met vakgenoten uit jouw regio te sparren over wat jou dagelijks bezighoudt in de logistiek? Schrijf je dan nu in voor de BBQ-bijeenkomst ‘Logistieke Tafel Brabant/Limburg op 31 augustus!
 • 12:00 1 sep

  Start derde seizoen Mentorshipprogramma

  Community: VLM

  Het hebben van een mentor of een mentee kan veel voor je carrière betekenen. Of je nu net bent begonnen aan je eerste baan of een ervaren directeur bent, een mentor/mentee koppel vormen kun je op ieder moment in je carrière.
 • 16:00 12 okt

  Save the date! Logistieke Tafel - event voor alle tafelaars

  Community: VLM

  Ben jij Logistiek of Supply Chain Professional tussen de 30 en circa 40-45 jaar oud? Lijkt het je interessant en gezellig om met vakgenoten uit jouw regio te sparren over wat jou dagelijks bezighoudt in de logistiek? Schrijf je dan nu in voor het gezamenlijke Logistieke Tafel - event voor alle tafelaars op 12 oktober!
 • 14:00 23 nov

  Sparren met vakgenoten? Kom naar de ‘Logistieke Tafel’ bijeenkomst Brabant/Limburg over chemie warehousing op de Maasvlakte

  Community: VLM

  Ben jij Logistiek of Supply Chain Professional tussen de 30 en circa 40-45 jaar oud? Lijkt het je interessant en gezellig om met vakgenoten uit jouw regio te sparren over wat jou dagelijks bezighoudt in de logistiek? Schrijf je dan nu in voor de bijeenkomst ‘Logistieke Tafel Brabant/Limburg op 23 november!
 • 16:00 27 nov

  Sparren met vakgenoten? Kom naar het ‘Logistieke Tafel’ 010/070 Grand Finale diner!

  Community: VLM

  Ben jij Logistiek of Supply Chain Professional tussen de 30 en circa 40-45 jaar oud? Lijkt het je interessant en gezellig om met vakgenoten uit jouw regio te sparren over wat jou dagelijks bezighoudt in de logistiek? Schrijf je dan nu in voor het Grand Finale diner van ‘Logistieke Tafel' 010/070 op 27 november!