• 18:00 25 sep

  Start derde seizoen Mentorshipprogramma

  Community: VLM

  Het hebben van een mentor of een mentee kan veel voor je carrière betekenen. Of je nu net bent begonnen aan je eerste baan of een ervaren directeur bent, een mentor/mentee koppel vormen kun je op ieder moment in je carrière.
 • 15:30 28 sep

  Sociale Innovatie in de praktijk

  Community: VLM

  Op donderdag 28 september organiseert de vLm-community Sociale Innovatie in samenwerking met De Winter Logistics de bijeenkomst 'Sociale Innovatie in de praktijk'. Meld je snel aan om zeker te zijn van deelname.
 • 15:00 3 okt

  KLM Cargo – sorteert op innovatieve wijze

  Community: Regio Midden

  De vLm leden worden op dinsdag 3 oktober uitgenodigd bij KLM Cargo om te zien op welke wijze het nieuwe sorteercentrum is gerealiseerd. Tijdens het bezoek zal na de ontvangst het project door KLM Cargo worden toegelicht en zullen wij een rondleiding krijgen in het nieuwe geautomatiseerde sorteercentrum. Na de rondleiding is er gelegenheid tot stellen van vragen en sluiten wij af met een borrel.
 • 18:00 12 okt

  Dineren met etiquette expert Jan Jaap van Weering - speciaal event toegankelijk voor vaste tafelaars en geïnteresseerden in de tafels

  Community: VLM

  Ben jij Logistiek of Supply Chain Professional tussen de 30 en circa 40-45 jaar oud of tussen de 45 en 60-65 jaar oud? Lijkt het je interessant en gezellig om met vakgenoten uit jouw regio te sparren over wat jou dagelijks bezighoudt in de logistiek? Schrijf je dan nu in voor het gezamenlijke Logistieke Tafel - event voor alle tafelaars en geïnteresseerden op 12 oktober!
 • 09:00 18 okt

  Selectie dag Topcoaches voor Toptalent editie 11

  Community: VLM

  Topcoaches voor Toptalent is hét coaching programma voor ambitieuze vierdejaars HBO-studenten met een logistieke afstudeervariant. Jaarlijks komt een selecte groep van 10-20 studenten van verschillende Hogescholen in aanmerking voor het programma.
 • 15:00 16 nov

  Save the Date! Bezoek aan Wehkamp

  Community: Regio Noord

  Save the Date! vLm Community regio Noord bezoekt Wehkamp in Zwolle. Schrijf je nu vast in om zeker te zijn van deelname. Meer informatie volgt.
 • 09:00 21 nov

  Urban Logistics Convention Amsterdam

  • 21-11-2017 09:00 uur
  • Amsterdam

  Community: Externe vLm partner

  Houdt u 21 en 22 november van dit jaar alvast vrij in uw agenda? Op die dagen wordt namelijk de jaarlijkse Urban Logistics Convention gehouden in Amsterdam!
 • 14:00 23 nov

  Sparren met vakgenoten? Kom naar de ‘Logistieke Tafel’ bijeenkomst Brabant/Limburg over chemie warehousing op de Maasvlakte

  Community: VLM

  Ben jij Logistiek of Supply Chain Professional tussen de 30 en circa 40-45 jaar oud of tussen de 45 en 60-65 jaar oud? Lijkt het je interessant en gezellig om met vakgenoten uit jouw regio te sparren over wat jou dagelijks bezighoudt in de logistiek? Schrijf je dan nu in voor de bijeenkomst ‘Logistieke Tafel Brabant/Limburg op 23 november!
 • 16:00 27 nov

  Sparren met vakgenoten? Kom naar het ‘Logistieke Tafel’ 010/070 Grand Finale diner!

  Community: VLM

  Ben jij Logistiek of Supply Chain Professional tussen de 30 en circa 40-45 jaar oud of tussen de 45 en 60-65 jaar oud? Lijkt het je interessant en gezellig om met vakgenoten uit jouw regio te sparren over wat jou dagelijks bezighoudt in de logistiek? Schrijf je dan nu in voor het Grand Finale diner van ‘Logistieke Tafel' 010/070 op 27 november!
 • 10:00 28 nov

  Logistica

  • 28-11-2017 10:00 uur
  • Utrecht

  Community: VLM

  Logistica is de belangrijkste vakbeurs op het gebied van logistiek en goederenstroombeheersing binnen de Benelux. Naast een groot en volledig exposantenaanbod, heeft Logistica ook een uitgebreid inhoudelijk programma, met onder andere seminars, demonstraties en informatieve tours. vLm is tijdens Logistica ook volop aanwezig.
 • 18:00 29 nov

  vLm Gala van de Logistiek 2017

  Community: VLM

  Na twee succesvolle edities organiseert vLm ook in 2017 het vLm Gala van de Logistiek en wel op 29 november. Tijdens deze editie worden onder andere de Nederlandse Logistiek Prijs en de Jo van Nunen Prijs uitgereikt. Roelof Hemmen, bekend van BNR en voormalig nieuwslezer bij RLT4, zal tijdens het Gala weer als gastheer optreden.