• 14:00 9 mrt

  Sparren met vakgenoten? Kom naar de ‘Logistieke Tafel’ bijeenkomst Brabant/Limburg bij Holmatro in Raamsdonksveer

  Community: VLM

  Ben jij Logistiek of Supply Chain Professional tussen de 30 en circa 40-45 jaar oud? Lijkt het je interessant en gezellig om met vakgenoten uit jouw regio te sparren over wat jou dagelijks bezighoudt in de logistiek? Schrijf je dan nu in voor de bijeenkomst ‘Logistieke Tafel Brabant/Limburg op 9 maart bij Holmatro in Raamsdonksveer.
 • 15:00 9 mrt

  Kennissessie 'Werken in de logistiek; leren om te innoveren'

  • 9-3-2017 15:00 uur
  • Tilburg

  Community: Externe vLm partner

  Wat is de impact van logistieke innovaties op de arbeidsmarkt? Daarover gaat Logistiek Midden-Brabant graag met u in gesprek tijdens de kennissessie op donderdag 9 maart 2017 vanaf 15:00 op het Huis van de Logistiek in Tilburg.
 • 07:00 10 mrt

  Sparren met vakgenoten? Kom naar de ‘Logistieke Tafel’ bijeenkomst 010/070 bij FloraHolland

  Community: VLM

  Ben jij Logistiek of Supply Chain Professional tussen de 30 en circa 40-45 jaar oud? Lijkt het je interessant en gezellig om met vakgenoten uit jouw regio te sparren over wat jou dagelijks bezighoudt in de logistiek? Schrijf je dan nu in voor de bijeenkomst ‘Logistieke Tafel 010/070' op 10 maart bij FloraHolland!
 • 14:45 21 mrt

  vLm Vrouwennetwerk bezoekt Desso in Waalwijk

  Community: Logistiek Vrouwennetwerk

  Desso is een vooraanstaand merk in duurzame en innovatieve tapijtvloeren met een sterke positie in tapijt voor kantoren, onderwijs- en overheidsinstellingen, gezondheidszorg en particulieren, maar ook hotels, cruiseschepen en luchtvaartmaatschappijen.
 • 09:30 30 mrt

  Nu aanmelden voor Logistiek Manager van het Jaar verkiezing – Logistiek als Gamechanger

  • 30-3-2017 09:30 uur
  • Utrecht

  Community: Externe vLm partner

  Op 30 maart vindt het finale event van de verkiezing Jong Talent van het Jaar en Logistiek Manager van het Jaar plaats in Jaarbeurs Utrecht. Dit grootse netwerk event mag je niet missen dus schrijf je nu in!
 • 17:00 4 apr

  vLm/JLN komen over de vloer bij Forbo Assendelft

  Community: VLM

  We gaan op visite bij een bedrijf met industriële historie (eind 19e eeuw) en zien het productieproces van Linoleum, van grondstoffen tot eindproduct. Het intern transport en de opslag van de rollen vloerbedekking zijn het bekijken waard. Het cross-dock magazijn (‘MXD’) heeft sneller dan verwacht de limieten van de capaciteit bereikt, we leren wat de logistieke specialisten bij Forbo bedoelen met hun ‘supermarktmodel’, dat ze willen opzetten. Wellicht kunnen we als vLM-ers hiervoor nog een suggestie verzinnen.
 • 16:00 11 apr

  Sparren met vakgenoten? Kom naar de ‘Logistieke Tafel’ bijeenkomst 010/070 met gastspreker Prof. Jack van der Veen

  Community: VLM

  Ben jij Logistiek of Supply Chain Professional tussen de 30 en circa 40-45 jaar oud? Lijkt het je interessant en gezellig om met vakgenoten uit jouw regio te sparren over wat jou dagelijks bezighoudt in de logistiek? Schrijf je dan nu in voor de bijeenkomst ‘Logistieke Tafel 010/070' op 11 april met gastspreker Prof. Jack van der Veen!
 • 18:30 11 apr

  Workshop DDMRP: Wat u moet weten van Demand Driven Planning

  Community: APICS The Chapter

  Als verantwoordelijke voor de voorraad en productieplanning is het erg belangrijk om een oordeel te hebben over DDMRP. Want wat als uw manager vraagt: zal DDMRP iets voor ons bedrijf kunnen betekenen? Na deze interactieve workshop kunt u hierover een onderbouwd oordeel geven.
 • 10:00 20 apr

  Save the Date! vLm/JLN Young Potential Event 2017

  Community: VLM

  vLm en JLN organiseren dit jaar de derde editie van het vLm/JLN Young Potential Event op donderdag 20 april. Noteer deze datum vast in je agenda. Zodra er meer over het programma en de locatie bekend is, zullen we jullie hier uitgebreid over informeren.
 • 13:00 25 apr

  Sparren met vakgenoten? Kom naar de ‘Logistieke Tafel’ bijeenkomst Brabant/Limburg in Doesburg

  Community: VLM

  Ben jij Logistiek of Supply Chain Professional tussen de 30 en circa 40-45 jaar oud? Lijkt het je interessant en gezellig om met vakgenoten uit jouw regio te sparren over wat jou dagelijks bezighoudt in de logistiek? Schrijf je dan nu in voor de bijeenkomst ‘Logistieke Tafel Brabant/Limburg op 25 april in Doesburg!
 • 14:00 16 mei

  Bedrijfsbezoek l WP Haton

  Community: VLM

  Er is veel winst te behalen door van een aanbodgestuurde organisatie naar een vraaggestuurde organisatie te gaan. In dit proces zijn de werknemers een belangrijke factor. Door haar werknemers mede-eigenaar te maken wist WP Haton steeds efficiënter, innovatiever en milieuvriendelijker te opereren.
 • 15:00 8 jun

  Sparren met vakgenoten? Kom naar de ‘Logistieke Tafel’ bijeenkomst Brabant/Limburg in Panningen

  Community: VLM

  Ben jij Logistiek of Supply Chain Professional tussen de 30 en circa 40-45 jaar oud? Lijkt het je interessant en gezellig om met vakgenoten uit jouw regio te sparren over wat jou dagelijks bezighoudt in de logistiek? Schrijf je dan nu in voor de bijeenkomst ‘Logistieke Tafel Brabant/Limburg op 8 juni in Panningen!
 • 09:00 28 jun

  Save the Date! vLm-Jaarcongres 2017

  Community: VLM

  Het vLm-Jaarcongres wordt dit jaar gehouden op 28 juni op een locatie in de omgeving Utrecht. Noteer deze datum vast in je agenda. Zodra er meer over het programma en de exacte locatie bekend is, zullen we jullie hier uitgebreid over informeren. Nu vast inschrijven? Dat kan!
 • 18:00 31 aug

  Sparren met vakgenoten? Kom naar de ‘Logistieke Tafel’ BBQ-bijeenkomst Brabant/Limburg in Breda

  Community: VLM

  Ben jij Logistiek of Supply Chain Professional tussen de 30 en circa 40-45 jaar oud? Lijkt het je interessant en gezellig om met vakgenoten uit jouw regio te sparren over wat jou dagelijks bezighoudt in de logistiek? Schrijf je dan nu in voor de BBQ-bijeenkomst ‘Logistieke Tafel Brabant/Limburg op 31 augustus!
 • 13:00 23 nov

  Sparren met vakgenoten? Kom naar de ‘Logistieke Tafel’ bijeenkomst Brabant/Limburg in Moerdijk

  Community: VLM

  Ben jij Logistiek of Supply Chain Professional tussen de 30 en circa 40-45 jaar oud? Lijkt het je interessant en gezellig om met vakgenoten uit jouw regio te sparren over wat jou dagelijks bezighoudt in de logistiek? Schrijf je dan nu in voor de bijeenkomst ‘Logistieke Tafel Brabant/Limburg op 23 november!