• 09:30 30 mrt

  Nu aanmelden voor Logistiek Manager van het Jaar verkiezing – Logistiek als Gamechanger

  • 30-3-2017 09:30 uur
  • Utrecht

  Community: Externe vLm partner

  Op 30 maart vindt het finale event van de verkiezing Jong Talent van het Jaar en Logistiek Manager van het Jaar plaats in Jaarbeurs Utrecht. Dit grootse netwerk event mag je niet missen dus schrijf je nu in!
 • 11:15 30 mrt

  Workshop 'THE FUTURE OF INNOVATION: THE YOUNG PROFESSIONAL!'

  • 30-3-2017 11:15 uur
  • Utrecht

  Community: VLM

  De wereld om ons heen is snel aan het veranderen. Ook in de logistiek is er heel veel aan de hand. Nieuwe technologieën, Internet of Things, Big data, Robots, Platooning, 3D-printing, Block Chain, zijn aan de orde van de dag. Producten worden vervangen door diensten. Duurzaamheid wordt steeds belangrijker. Bedrijven worden ketens. Logistiek wordt Supply Chain Management.
 • 17:00 4 apr

  vLm/JLN komen over de vloer bij Forbo Assendelft

  Community: VLM

  We gaan op visite bij een bedrijf met industriële historie (eind 19e eeuw) en zien het productieproces van Linoleum, van grondstoffen tot eindproduct. Het intern transport en de opslag van de rollen vloerbedekking zijn het bekijken waard. Het cross-dock magazijn (‘MXD’) heeft sneller dan verwacht de limieten van de capaciteit bereikt, we leren wat de logistieke specialisten bij Forbo bedoelen met hun ‘supermarktmodel’, dat ze willen opzetten. Wellicht kunnen we als vLM-ers hiervoor nog een suggestie verzinnen.
 • 16:00 11 apr

  Sparren met vakgenoten? Kom naar de ‘Logistieke Tafel’ bijeenkomst 010/070 met gastspreker Prof. Jack van der Veen

  Community: VLM

  Ben jij Logistiek of Supply Chain Professional tussen de 30 en circa 40-45 jaar oud? Lijkt het je interessant en gezellig om met vakgenoten uit jouw regio te sparren over wat jou dagelijks bezighoudt in de logistiek? Schrijf je dan nu in voor de bijeenkomst ‘Logistieke Tafel 010/070' op 11 april met gastspreker Prof. Jack van der Veen!
 • 18:30 11 apr

  Workshop DDMRP: Wat u moet weten van Demand Driven Planning

  Community: APICS The Chapter

  Als verantwoordelijke voor de voorraad en productieplanning is het erg belangrijk om een oordeel te hebben over DDMRP. Want wat als uw manager vraagt: zal DDMRP iets voor ons bedrijf kunnen betekenen? Na deze interactieve workshop kunt u hierover een onderbouwd oordeel geven.
 • 11:00 13 apr

  Bezoek AMAZON

  Community: E-commerce

  Altijd al bij Amazon binnen willen kijken ? Amazon is het grootste e-commerce platform in Amerika en Europa, wie wil daar nou niet naar binnen zijn geweest ? Hoe picken zij de orders ? Hoe meten zij hun productiviteit ? Hoe bewaken zij de kwaliteit van hun uitlevering ? Wat zijn hun verpakkingsoplossingen ?
 • 13:00 25 apr

  Sparren met vakgenoten? Kom naar de ‘Logistieke Tafel’ bijeenkomst Brabant/Limburg in Doesburg

  Community: VLM

  Ben jij Logistiek of Supply Chain Professional tussen de 30 en circa 40-45 jaar oud? Lijkt het je interessant en gezellig om met vakgenoten uit jouw regio te sparren over wat jou dagelijks bezighoudt in de logistiek? Schrijf je dan nu in voor de bijeenkomst ‘Logistieke Tafel Brabant/Limburg op 25 april in Doesburg!
 • 13:00 9 mei

  vLm community fashion Logistiek te gast bij PostNL Fulfilment te Houten, actief voor Fashion bedrijven

  Community: Fashion Logistiek

  PostNL Fulfilment is een van de grootste fulfilmentspecialisten van Nederland. Het verzorgt de gehele fulfilment flow: van opslag tot aan de verwerking en verzending van goederen. Daarbij zijn ze het verlengstuk van online retail door de gehele logistieke afhandeling voor hun rekening te nemen.
 • 21:00 9 mei

  UPS AIR HUB op airport Koln, Duitsland

  Community: Regio Zuid

  Een unieke kans om een van de grootse distributie operaties in Europa te zien. UPS Koln is de Europese Hub binnen het global network van UPS. De operatie is in de avond en duurt ongeveer 6 uur inbound en outbound. Het centrum is groot maar vooral interessant vanuit de beheersing van alle stromen en de tijdsgebonden eisen.
 • 14:00 16 mei

  Bedrijfsbezoek l WP Haton

  Community: VLM

  Er is veel winst te behalen door van een aanbodgestuurde organisatie naar een vraaggestuurde organisatie te gaan. In dit proces zijn de werknemers een belangrijke factor. Door haar werknemers mede-eigenaar te maken wist WP Haton steeds efficiënter, innovatiever en milieuvriendelijker te opereren.
 • 14:00 1 jun

  vLm bezoekt Thales Group Hengelo

  Community: Regio Oost

  We gaan op bedrijfsbezoek bij een innovatief bedrijf in de high-tech industrie met een uniek productenpakket in Nederland: Thales, producent van radarsystemen. Thales Hengelo maakt deel uit van de Thales Group.
 • 15:00 8 jun

  Sparren met vakgenoten? Kom naar de ‘Logistieke Tafel’ bijeenkomst Brabant/Limburg in Panningen

  Community: VLM

  Ben jij Logistiek of Supply Chain Professional tussen de 30 en circa 40-45 jaar oud? Lijkt het je interessant en gezellig om met vakgenoten uit jouw regio te sparren over wat jou dagelijks bezighoudt in de logistiek? Schrijf je dan nu in voor de bijeenkomst ‘Logistieke Tafel Brabant/Limburg op 8 juni in Panningen!
 • 09:00 28 jun

  vLm Jaarcongres; 'Waardecreatie in keten; verbinden van kennis(sen) in logistieke netwerken'

  Community: VLM

  Ook dit jaar organiseert vLm weer een spetterend jaarcongres en wel op 28 juni in de Kromhoutkazerne in Utrecht. Het thema voor dit jaar is 'Waardecreatie in de keten; verbinden van kennis(sen) in logistieke netwerken.' Diverse sprekers zullen hun visie op dit onderwerp geven en ons meenemen in de wereld van het netwerken.
 • 18:00 31 aug

  Sparren met vakgenoten? Kom naar de ‘Logistieke Tafel’ BBQ-bijeenkomst Brabant/Limburg in Breda

  Community: VLM

  Ben jij Logistiek of Supply Chain Professional tussen de 30 en circa 40-45 jaar oud? Lijkt het je interessant en gezellig om met vakgenoten uit jouw regio te sparren over wat jou dagelijks bezighoudt in de logistiek? Schrijf je dan nu in voor de BBQ-bijeenkomst ‘Logistieke Tafel Brabant/Limburg op 31 augustus!
 • 13:00 23 nov

  Sparren met vakgenoten? Kom naar de ‘Logistieke Tafel’ bijeenkomst Brabant/Limburg in Moerdijk

  Community: VLM

  Ben jij Logistiek of Supply Chain Professional tussen de 30 en circa 40-45 jaar oud? Lijkt het je interessant en gezellig om met vakgenoten uit jouw regio te sparren over wat jou dagelijks bezighoudt in de logistiek? Schrijf je dan nu in voor de bijeenkomst ‘Logistieke Tafel Brabant/Limburg op 23 november!